Фоторепортаж

Ялинки, пряничний будиночок у вітрині і новорічна пошта: центр Житомира перевтілюється до свят. Фоторепортаж

16 December 2020, 13:46

Вулиця Михайлівська у Житомирі перевтілюється до новорічно-різдвяних свят: комунальники виставили ялинки у ящиках та розвісили «зимові» парасольки. Також тут, на пішохідній вулиці, встановили прожектори для лазерного шоу. Біля лялькового театру стоїть скриньку для листів святому Миколаю.

Кав'ярні та магазини чепуряться ще з осені: на початку листопада у вітринах почали з'являтися гірлянди, декоративні сніжинки та ялинки. Деяким магазином стало замало лише сніжинок та ялинок, і вони створюють цілі новорічні образи для своїх манекенів. Кав’ярні виставляють смачну рекламу у вигляді святкових тортиків-будиночків.

Окрім «комунальних» ялинок, що свято наближається, нагадують і деревця, виставлені адміністрацією ресторанів та магазинів.

Продаж живих ялинок ще не стартував, проте на базарі вже активно продають штучні дерева, гірлянди та прикраси до них. На ринку можна відшукати і новорічні прикраси «для тіла» – рукавички з тематичними принтами, шкарпетки і навіть білизну.

Сьогодні, 16 грудня, погода у Житомирі зовсім не передноворічна, але дух свята вже витає у центрі міста.

Нагадаємо, 15 грудня 2020 року пресслужба міської ради з посиланням на оприлюднений цього дня проєкт рішення виконкому повідомила, що цього року головна новорічна ялинка буде вулиці Михайдівській, а не на майдані Корольова, як було у попередні роки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська Новий рік Різдво ялинка  
Матеріали по темі