Події

В Житомирській області введені спецзаходи для затримання вантажівки, водій якої здійснив смертельну ДТП і втік

19 December 2020, 22:07

Ввечері 19 грудня в Житомирській області на трасі Київ-Чоп вантажівка розтрощила ВАЗ і поїхала з місця ДТП.

Донька жінки, яка загинула в ДТП, просила відгукнутися свідків та допомогти розшукати фуру.

«Прошу відгукнутися свідків ДТП о 17.30 19.12.2020 на трасі Київ-Чоп біля Улашанівки ( розворот на Соколів). Винуватець аварії втік з місця ДТП. Орієнтовно Рено Магнум фура з тентований напівпричепом, борти синього кольору. Пошкоджений правий бік напівпричепа (ящик). Внаслідок ДТП загинула моя мама. Автомобіль батьків ВАЗ 2114 зеленого кольору АМ 8978 ВА рухався з Новограда в напрямку Житомира», - написала у Facebook Вікторія Зубрицька та виклала фото потрощеного автомобіля.

В обласному управлінні поліції Житомир.info повідомили, що для затримання вантажівки в кількох районах області введені спецзаходи.

«З 17.45 на території кількох районів області введено спеціальні заходи для затримання вантажівки, водій якої здійснив ДТП на автодорозі Київ-Чоп, у Пулинському районі, неподалік повороту на Пулини, та утік з місця пригоди. У результаті вказаної автотрощі загинула одна людина, ще двох травмовано. Триває з’ясування усіх обставин», - розповіла речниця ГУНП Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2020 року рідні розшукували водія, який неподалік села Глибочиця Житомирського району на смерть збив хлопця та втік з місця події. Поліція знайшла автомобіль та встановила особу власника наступного дня після ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київ-Чоп поліція вантажівка втік  
Матеріали по темі