Влада

​На сесії облради запропонували створити в Житомирській ОДА окреме управління агропромислового розвитку

24 December 2020, 11:35

Під час розгляду питання щодо програми агропромислового розвитку Житомирської області на 2021-2027 роки депутат обласної ради Олександр Чорноморець (фракція «За майбутнє») запропонував розглянути можливість виокремлення у самостійне управління – управління агропромислового розвитку.

За його словами, створення такого окремого управління пов’язане зі збільшенням навантаження на даний сектор економіки у зв’язку з відкриттям ринку землі.

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко пообіцяв вивчити дану пропозицію.

«Ми обов’язково розглянемо вашу пропозицію щодо необхідності створення такого окремого підрозділу, вивчимо, чи справляється з новими завданнями наш департамент, чи потрібно створити окреме управління», - зазначив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, наразі в структурі підрозділів Житомирській ОДА є департамент агропромислового розвитку та економічної політики, який очолює Наталія Арендарчук.

На другій сесії обласної ради 8-го скликання присутні 63 депутати (всього у Житомирській обласній раді 64 депутати).

Відеотрансляція «бюджетної» сесії Житомирської обласної ради тут.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням голови Житомирської облради Володимира Федоренка від 10 грудня другу сесію Житомирської обласної ради VIII скликання призначили на 24 грудня 2020 року, напередодні католицького Різдва. У порядку денному питання прийняття обласного бюджету на наступний 2021 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АПК департамент сесія облрада управління агропромисловий розвиток  
Матеріали по темі