Фоторепортаж

Стильний мінімалізм, фото і пам'ятні речі – начальник ГУНП у Житомирській області та його заступник показали свої кабінети. Фоторепортаж

27 January 2021, 11:52

У приймальній начальника ГУНП Юрія Олійника затишно і зручно, але на вході до кабінету телефони просять залишити у спеціальному боксі. Біля дверей під табличкою з прізвищем та посадою - табличка з заборонами, серед яких і заборона фотографувати, проте, для фотокореспондентки Житомир.info виняток все ж зробили і дозволили знімати.

Кабінет Юрія Олійника - після нещодавнього ремонту. І він дійсно вражає тим, що зовсім не схожий на звичні нам кабінети посадовців. У дизайні тут використано білий, чорний та структуру дерева на підлозі та частково на одній зі стін.

“Це дійсно другий дім, тому що тут часу проводиш набагато більше, ніж дома. Тому основна задача - щоб нічого не заважало, світлий кабінет, щоб допомагав працювати, налаштовував на роботу”, - говорить Юрій Олійник.

Тут справді нічого зайвого чи відволікаючого. При цьому, у стильний та мінімалістичний сучасний дизайн кабінету гарно вписуються важливі для нього речі.

“Дорогим є подарунок від моїх друзів - ікона Георгія-побідоносця. Вона мені дуже подобається. Також дорогою є ця робота. На День поліції дівчинка з дитячого будинку подарувала чудовий малюнок - тут зображений поліцейський, у якого на плечах маленька дитина. Душевний малюнок, душевна робота і я її точно збережу”, - розповідає Олійник.

Окрім папок з робочими документами в кабінеті ще є кілька ікон та футбольні пам’ятні знаки.

Цікавинками кабінету начальник називає карту Житомирської області на світлій стіні кабінету, також важливими речами у кабінеті називає навушники - бо вони дають змогу звільнити руки і робити кілька справ одночасно.

У приймальній заступника начальника ГУНП Артема Лисогора - кілька стільців для відвідувачів, стильні картини на стінах та нагадування надягнути маску.

Кабінет заступника - дуже затишний і трішки нагадує музей.

“Ремонт тут такий, який і був. Додано трохи свого життя. Я майже весь час тут”, - розповідає Артем Лисогор.

Символічні та приємні моменти його життя - на світлинах та у пам'ятних речах. Портрет родини, шеврони, грамоти, нагороди, карти з маршрутами забезпечення безпеки.

Найціннішими для душі подарунками, які є у кабінеті, Артем Лисогор називає книгу “Добробати”, яку подарував йому автор та подаровані друзями шахи з гільз різного калібру, які він демонструє спеціально для фото.

“Більшість речей тут - пам’ять і нагадування, для чого я тут. Цей прапор супроводжував завжди, коли служили. Це ми у 2010 році, коли забезпечували безпеку в місті Дніпрі під час матчу Україна-Англія і один з англійських поліцейських подарував мені свій шолом. Це - пам’ятний квиток на фільм “Кіборги”, - розповідає про свій кабінет Артем Лисогор.

Анна Максимова, фотокореспондент Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП Олійник Лисогор кабінет  
Матеріали по темі