Події

Житомирська поліція просить допомоги у розшуку 8-річного хлопчика, який зник дорогою з Мар’янівки на Польову

5 February 2021, 16:57

Поліція розшукує 8-річного житомирянина Олексія Тимошенка, який в обідню пору 5 лютого вийшов з мікрорайону Мар’янівка та попрямував на Польову, однак місце знаходження дитини станом на 16:45 год. невідоме.

Про це повідомили на Facebook-сторінці «Розшук дітей ГУНП у Житомирській області».

«Житомрським районним управлінням поліції встановлюється місце знаходження 8-річного жителя м. Житомира Тимошенка Олексія Олександровича, який сьогодні о 13.55 вийшов з району Мар’янівки в напрямку музичної школи №5, що на площі Польовій, та до цього часу місце знаходження дитини невідоме», – йдеться у повідомленні.

Прикмети: на вигляд 8 років, худорлявої тілобудови.

Одягнутий: куртка темно-синього кольору з блискавками помаранчевого кольору, темно-сині джинсові штани, шапка сіро-синя з малюнком очей.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про місце знаходження дитини, просять звернутися до найближчого відділу поліції або зателефонувати на «102» чи (067) 137 29 70.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч з 5 на 6 грудня 2020 року в Житомирському районі розшукували 12-річного Олександра Антоневського, який поїхав велосипедом до батьків і загубився в лісі. Хлопець знайшовся 6 грудня, він був живим та неушкодженим. Поліцейським розповів, що на ніч стягнув гілля та притрусив його листям, під таким укриттям і переночував.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція дитина хлопчик Олексій Тимошенко  
Матеріали по темі