Влада

Мер Житомира отримав медаль від Спілки ветеранів Афганістану

11 February 2021, 13:51

Мер Житомира Сергій Сухомлин зустрівся з представниками організацій учасників афганської війни та інших локальних війн.

Про це 11 лютого повідомляє пресслужба міської ради.

«Зустріч Житомирського міського голови Сергія Сухомлина з учасниками афганської війни та інших локальних війн відбулася сьогодні, 11 лютого. Обговорили ряд питань, які сьогодні найбільше турбують ветеранів: забезпечення житлом, а також медичними та соціальними послугами. З нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ з Афганістану міський голова Сергій Сухомлин і голова Житомирської міської спілки ветеранів афганської війни Юрій Панасюк нагородили учасників афганської війни відзнаками», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Петро Адамович отримав відзнаку Міністерства оборони України – медаль «За сприяння Збройним Силам України».А Павла Горба відзначили медаллю Всеукраїнської громадської організації «Асоціація «Афганці» Чорнобиля»«30 років виведення військ з Афганістану». Відзнаку Всеукраїнської Асоціації ветеранів Афганістану та АТО – медаль «30 років виведення військ з Афганістану» вручили Костянтину Хрещенку.

«Присутні подякували Сергію Сухомлину за тісну співпрацю і від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) нагородили міського голову медаллю «За заслуги» I ступеня», - інформує міська рада.

Нагадаємо, у Житомирі 15 лютого 2020 року проходили урочистості з нагоди відзначення 31-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, зокрема – була хода від Будинку правосуддя до пам'ятного знаку «‎Чорний тюльпан»‎ на Новому бульварі.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2019 року кілька сотень людей із квітами в руках пройшли ходою центральною вулицею Житомира від майдану Соборного до пам’ятника «Чорний тюльпан» на Новому бульварі у день 30-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин медаль афганці Афганістан  
Матеріали по темі