Здоров'я

​Коростишівська лікарня за кошти, виділені на боротьбу з коронавірусом, купила 72 ліжка за 1,7 млн грн, а Хорошівська - одне за 35 тис. грн

11 February 2021, 15:14

Комунальне неприбуткове підприємство "Коростишівська центральна районна лікарня ім.Д.І.Потєхіна" 9 лютого закупило у київського ТОВ “Аваком” 55 функціональних лікарняних ліжок за 1,39 млн грн.

Про це йдеться в договорі, опублікованому 10 лютого на ресурсі Прозорро.

За умовами договору ТОВ “Аваком” має поставити функціональні лікарняні ліжка STANDARD 3BL, що укомплектовані інфузійною стійкою та матрацом, до 5 травня 2021 року. Вартість одного такого ліжка - 25,2 тис. грн.

ТОВ “Аваком” засноване в 2018 році в Києві по вулиці Лугова, 9. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі фармацевтичними товарами, статутний капітал - 200 тис. грн. Власником та директором фірми є Олександр Володимирович Голуб.

Це вже друга закупівля лікарні ліжок цьогоріч, 5 лютого КНП "Коростишівська ЦРЛ ім.Д.І.Потєхіна" уклала угоду з ТОВ “Потек Солюзшнз Україна” на придбання 17 функціональних ліжок НL-А1ЗЗС у комплекті. Вартість підписаного договору 320,3 тис. грн, тобто одне ліжко коштує 18,8 тис. грн.

ТОВ “Потек Солюзшнз Україна зареєстроване в Києві по провулку Новопечерський, 18. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі фармацевтичними товарами, статутний капітал - 63 тис. грн. Бенефіціарним власником фірми є Федір Павлович Кірпенко.

Обидві закупівлі здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19. Закупівлі функціональних ліжок здійснюються за кошти Національної служби здоров’я України, виділені на заходи з запобігання пандемії COVID-19.

КНП "Хорошівська лікарня" Хорошівської селищної ради також замовила ліжко через ковідну процедуру. Лікарня 8 лютого замовила у ТОВ “ОСД Східна Європа” одне медичне ліжко у комплекті за 35 тис. грн.

ТОВ “ОСД Східна Європа” зареєстрована в Києві на проспекті Голосіївський, 100/2. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі фармацевтичними товарами, статутний капітал - 159 тис. грн. Власником фірми є Альона Вікторівна Трегуб.

Нагадаємо, КНП «Обласний центр громадського здоров’я» Житомирської облради щодня надає інформацію щодо заповненості ліжок у закладах охорони здоров’я області, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19. Так, станом на 10 лютого у Житомирській області таких ліжок передбачено всього 2525, з них 453 зайнято хворими на COVID-19 та 130 – пацієнтами з підозрою на COVID-19 (21,71% від загальної кількості ліжок).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: закупівля ліжко Коростишівська лікарня  
Матеріали по темі