Політика

​«Гідність нації» надає допомогу соціально незахищеним житомирянам

12 March 2021, 16:25

Пандемія триває, карантинні заходи посилюються. Нині Житомирщина перебуває в «червоній зоні», і деякі люди навіть бояться зайвий раз вийти на вулицю, аби не контактувати із потенційними хворими на небезпечну коронавірусну інфекцію.

В той же час найбільш незахищені житомиряни потребують допомоги. На щастя, знаходяться добродії, які надають її таким людям. Серед них – представники Житомирської обласної громадської організації «Гідність нації». Вони готують продуктові набори, які незабаром почнуть безкоштовно передавати пенсіонерам, безпритульним, багатодітним родинам тощо.

-В зв’язку із тим, що наша область нині перебуває в «червоній зоні», багато підприємств, організацій і навчальних закладів не працює. На межі виживання – пенсіонери та одинокі люди. Тому ми намагатимемося допомагати тим, хто цього потребує. Закликаємо їх звертатися за номером телефону нашої громадської організації (068-979-76-52). Коли набереться відповідна кількість звернень, почнемо розвозити продуктові набори, – сказав голова Житомирської обласної громадської організації «Гідність нації» Євген Блощинський. – Схожі акції проводили й раніше. Адже підтримка малозабезпечених житомирян – це один із напрямків роботи нашої організації.

Продуктові набори активісти і волонтери «Гідності нації» доставлятимуть їх прямо у квартири і приватні будинки малозабезпечених мешканців. І в першу чергу людям похилого віку.

-Також даруватимемо продуктові набори й іншим землякам, яким бракує коштів на харчі першої необхідності. Наприклад, інвалідам та матерям-одиночкам. Допомога малозабезпеченим продуктовими наборами триватиме до того часу, поки Житомирщина не вийде із «червоної зони». Потім цю роботу будемо коригувати, – додав Євген Блощинський.

Прес-служба Житомирської обласної громадської організації «Гідність нації»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин допомога "Гідність нації"  
Матеріали по темі