Події

Бердичівський суд узяв під варту чоловіка, який приходив «у гості» до хрещениці та ґвалтував її

14 March 2021, 13:08

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області взяв під варту 47-річного чоловіка, підозрюваного у ґвалтуванні малолітньої похресниці. Кайданки на нього одягли прямо у залі суду.

Про це 14 березня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Бердичівською місцевою прокуратурою забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні насильницьких дій сексуального характеру стосовно малолітньої дівчини. Бердичівський міськрайонний суд врахував принципову позицію ювенального прокурора щодо скоєння підозрюваним особливо тяжкого злочину та 12.03.2021 виніс ухвалу про застосування тримання під вартою без права внесення грошової застави», – йдеться у повідомленні.

Відразу по закінченні засідання у залі суду на ґвалтівника одягнули кайданки та відправили до слідчого ізолятора.

У прокуратурі зазначають, що злочин скоїв 47-річний чоловік, який тривалий час приходив «у гості» до похресниці та ґвалтував малолітню. Органом досудового розслідування йому інкримінується скоєння кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 152 КК України.

Досудове розслідування проводить територіальний відділ поліції. Бердичівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Санкцією зазначеної статті передбачається покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, 12 березня Житомирська обласна прокуратура повідомляла про затримання 47-річного чоловіка, хрещеного батька, який протягом тривалого часу вчиняв насильницькі дії сексуального характеру стосовно своєї малолітньої похресниці.

Як повідомляв Житомир.info, 28 грудня 2020 року Ружинський районний суд виніс вирок раніше неодноразово судимому чоловіку, який у квітні 2019 року вчинив розпусні дії щодо своєї трирічної племінниці: завів дівчинку до сараю та збирався зґвалтувати. Зробити це йому завадила мати дитини, яка зайшла у хлів. Чоловіка засудили до 7 років ув’язнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зґвалтування розбещення прокуратура суд  
Матеріали по темі