Місто

У Житомирі має зібратися комісія ТЕБ та НС, аби рекомендувати школам відновити очне навчання у початкових класах

31 March 2021, 14:08

У Житомирі 31 березня має відбутися засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС, яка планує рекомендувати школам відновити очне навчання з 5 квітня.

Про це 31 березня у Facebook повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Він зауважив, що пік захворюваності на коронавірус у місті вже минає.

«Житомир у «червоній зоні» з 3-го березня. Але вже переходимо пік. В школах діє дистанційне навчання для всіх учнів. Впевнений, цей процес не дає тої якості, як навчання в класах. В середньому в Житомирі на COVID хворіє 2-3 дітей за добу. 90 відсотків з них — переносять недугу в легкій формі. Плануємо сьогодні комісію з питань ТЕБ та НС. Будемо рекомендувати школам відновити офлайн навчання для учнів початкових класів вже з понеділка 5 квітня», – написав мер.

Також він повідомив про намір звернемось до Міністра охорони здоров’я, зауваживши, що в першочерговий план вакцинації необхідно включити вчителів, аби не доводилось зупиняти очний навчальний процес.

Скріншот Facebook-допису Сергія Сухомлина

Нагадаємо, 10 березня 2021 року на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС департаменту освіти Житомирської міської ради рекомендували відправити школярів на канікули з 13 березня. З 22 березня учні повернулися до навчання, але в дистанційному режимі.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації, станом на 29 березня 2021 року в області на самоізоляції перебувають 59 класів, на коронавірус хворіють 140 учнів і 640 працівників закладів освіти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа навчання дистанційне навчання коронавірус  
Матеріали по темі