Фоторепортаж

Який вигляд зараз мають заклади в центрі Житомира, де колись були «лотереї». Фоторепортаж

31 March 2021, 17:45

Наприкінці 2019 року по всій України припинили роботу закладів, які працювали як оператори державних лотерей. У Житомирі на будівлях відповідні вивіски позаклеювали або познімали, натомість вивісили оголошення про здачу приміщень в оренду.

У березні 2020 року в центрі Житомира приміщення колишніх лотерей практично всі здавалися в оренду і лише кілька з них встигли «перепрофілюватися». Через рік в одному з приміщень вже є два заклади – «секондхенд» та кафе. Кілька приміщень вже закінчують ремонт. У одному відкрили магазин, в іншому - кафе. А кілька закладів так і лишилися з табличками «оренда» або взагалі без табличок.

Який вигляд мали колишні житомирські лотереї 11 березня 2020 року і який мають 31 березня 2021 року дивіться нижче, пересовуючи слайдер:











Як повідомляв Житомир.info, вранці 20 грудня 2019 прем’єр-міністр Олексій Гончарук дав доручення Нацполіції почати масову перевірку діяльності всіх операторів держлотерей на дотримання закону про заборону грального бізнесу, а ДФС має організувати перевірки ліцензій всіх так званих «державних лотерей». Під час селекторної наради вранці 20 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков озвучив свою вимогу до Нацполіції: до 16 години 20 грудня відповідно до постанови КМУ припинити функціонування гральних закладів.

20 грудня 2019 правоохоронці перевіряли роботу «лотерей» в центрі Житомира, на вулиці Театральній. Загалом за кілька годин 20 грудня у Житомирській області прикрили 7 «лотерей», а інші просто зачинилися самі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лотерея гральний заклад  
Матеріали по темі