Політика

​На Польовій у Житомирі зацвіла Алея закоханих, створена завдяки Олені Розенблат та її колегам-депутатам

13 May 2021, 12:56

Травневе тепло пробудило життя у нещодавно висаджених біля фонтану «Космонавт» сакурах. Нині 32 молодих дерева, які з’явилися тут наприкінці квітня завдяки ініціативі депутатки Житомирської міської ради Олени Розенблат та її колег-депутатів від ВО «Батьківщина», уже радують містян своїм ніжно-рожевим цвітом.

Про це 12 травня написала на своїй сторінці Олена Розенблат. Вона опублікувала кілька фото з квітучими деревцями та подякувала за таку красу усім, хто долучився до створення Алеї закоханих біля фонтану на Польовій.

«Алея Закоханих цвіте і радує своїм цвітом містян. Дякую усім, хто допоміг створити цю красу. Зроблено з любов’ю», - йдеться у дописі депутатки.

Нагадаємо, 29 квітня 2021 депутати міськради від ВО «Батьківщина» подарували Житомиру 40 сакур і висадили «Алею закоханих».

Як повідомляв Житомир.info, 1 квітня 2021 Олена Розенблат анонсувала акцію «Затишний двір – затишний Житомир» з висадки 200 саджанців лип і кленів і запрошувала ОСББ взяти участь. Подаровані дерева вмить «розлетілися» по ОСББ і навіть потрапили на шкільне подвір’я.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат сакура Алея закоханих Польова фонтан  
Матеріали по темі