Місто

​Додаткові роботи з капремонту житомирського басейну «Авангард» обійдуться в 17 млн грн: департамент ОДА оголосив тендер

21 May 2021, 14:41

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації оголосив тендер на капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» (додаткові роботи).

Очікувана вартість закупівлі становить 17,3 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 20 травня на ресурсі «Прозорро».

За умовами тендерної документації відремонтувати будівлю басейну, що знаходиться за адресою Старий Бульвар, 9 в Житомирі, підрядник має до 1 грудня 2021 року. Джерело фінансування - державний бюджет України.

За умовами технічного завдання, переможець тендеру має провести будівельні та демонтажні роботи на першому-третьому поверхах, а також провести роботи з заміни водопроводу, каналізації, вентиляції, системи опалення, системи пожежної сигналізації та оповіщення.

Пропозиції департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА приймає до 5 червня, аукціон запланований на 7 червня 2021 року.

Нагадаємо, 24 квітня 2019 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав угоду з ТОВ «Візин Річ» на 7,3 млн грн на капітальний ремонт приміщення басейну “Авангард”. За умовами технічного завдання, планувалася заміна вікон, зовнішніх та внутрішніх дверей, облаштування підвісної стелі, облицювання стін керамічної плиткою, заміна підлоги з переукладанням керамічної плитки, в деяких приміщеннях мають вкласти лінолеум, а також відремонтувати бетонну підлогу та інше. За умовами первинного договору роботи мали б бути виконані до 31 грудня 2019 року. Опісля замовник та підрядник уклали 6 додаткових угод: то покращення якості предмета закупівлі, то продовження строку дії договору. Зокрема тепер договір діє до кінця поточного року.

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2019 департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на капітальний ремонт будинку фізкультури Житомирської ДЮСШ «Авангард» по вулиці Фещенка-Чопівського, 10. Там збиралися замінити дах, підлогу, комунікації, утеплити фасад та впорядкувати територію поряд з будівлею. Угоду уклали з ТОВ «Перспектива Місто Буд» на 13,2 млн грн.

Який виглядає має будинок фізкультури Житомирської ДЮСШ «Авангард» після капітального ремонту, дивіться у фоторепортажі від 4 лютого 2021 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Авангард басейн капремонт тендер  
Матеріали по темі