Фоторепортаж

Розваги, змагання, майстер-класи: у парку та на Замковій горі в Житомирі відзначають День захисту дітей. Фоторепортаж

1 June 2021, 13:52

Поліцейські, рятувальники, військові, бібліотекарі, майстри народної творчості та представники інших професій і ремесел 1 червня розважали житомирських дітей у парку імені Гагаріна та у сквері на Замковій горі. Тут до Дня захисту дітей влаштували кілька десятків локацій.

У парку для дітей організували різноманітні майстер-класи та розваги, читали книги, показували фокуси. Також військові облаштували виставку техніки та зброї.

У сквері на Замковій горі на дітей чекали активні розваги. Рятувальники, Нацгвардія, Нацполіція та її спецпідрозділи (КОРД, ТОР тощо) організували виставку зброї, техніки і показові виступи кінологів, а також концерт. Діти змагалися, вивчали правила дорожнього руху, вчилися надавати першу домедичну допомогу, приміряли спецодяг та навіть пробували шукати «міни».

Такі активності зацікавили навіть дорослих – ті з задоволенням приміряли амуніцію, фотографувалися та розважалися разом з дітьми .

Як повідомляв Житомир.info, у 2021 році в Житомирі вперше реалізовують соціальний проєкт «Ми – різні, але ми – єдині» до Міжнародного дня захисту дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День захисту дітей Замкова гора парк розваги  
Матеріали по темі