Події

Поліція просить допомогти розшукати 15-річну дівчину, яка втекла з житомирського центру соціально-психологічної реабілітації

15 June 2021, 10:36

Житомирські правоохоронці розшукують 15-річну Вікторію Шиманську, вихованку центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім», яка 13 червня самовільно залишила заклад.

Про це 15 червня повідомили на Facebook-сторінці «Розшук дітей ГУНП у Житомирській області».

«Житомирським районним управлінням поліції встановлюється місце знаходження 15-річної Шиманської Вікторії Іванівни, жительки обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» (м. Житомир), яка 13.06.2021 самовільно залишила місце свого проживання та до теперішнього часу місце її знаходження невідомо», – інформують у поліції.

Пресслужба ГУНП у Житомирській області зазначає, що раніше дівчина вже залишала місце проживання. За наявною інформацією, може перебувати у м. Бердичеві.

Прикмети зниклої: на вигляд 16 років, середньої статури, волосся руде.

Була одягнена: спортивний костюм з леопардовим принтом.

Скріншот з Facebook-сторінки «Розшук дітей ГУНП у Житомирській області»

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про місця знаходження Шиманської Вікторії, просять звернутися до найближчого відділку поліції або зателефонувати на «102» чи за тел.: 096 766 68 55, 068 511 42 86.

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня 2021 року в місті Коростень Житомирської області розшукували 5-річного хлопчика. З’ясувалося, що малюк взяв гроші у мами в гаманці, сів на маршрутку та поїхав у магазин купувати нову іграшку. Дитину розшукали, коли вона автобусом поверталася додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція дитина Вікторія Шиманська  
Матеріали по темі