Місто

У Житомирі центр вакцинації змінить графік роботи і буде працювати, не зважаючи на святкові дні

18 June 2021, 11:21

У Житомирі центр вакцинації, який розташованій в школі №6, змінить графік роботи.

Відповідний проєкт рішення виконкому був оприлюднений 15 червня і ще не затверджений. В коментарі Житомир.info заступниця мера Марія Місюрова запевнила, що відповідне рішення буде ухвалене на засіданні виконавчого комітету 18 червня, і пояснила причини зміни графіку роботи.

«Засідання виконкому сьогодні буде, зміни графіку роботи затвердимо. Центр вакцинації, де були задіяні десять бригад, працював 12-13 червня з 8:00 до 20:00, ці два дні дали нам розуміння, що краще починати роботу з 8:30, зробити технічну перерву на пів години, бо відбувається заміна бригад. І будемо приймати людей до 19:00, але фактично працюватимемо до 19:30, бо після вакцинації ще треба почекати 30 хвилин під наглядом медичного персоналу», - пояснила Марія Місюрова.

Вона також зауважила, що центр вакцинації працює лише у вихідні, і в Житомирі, на відміну від Києва, він працюватиме не зважаючи на свята.

«Згідно з рекомендаціями МОЗ, ВООЗ і рішення виконавчого комітету центр вакцинації працює лише у суботу та неділю. Зараз наближаються свята, але враховуючи те, що ми вже спланували графіки вакцинації, в тому числі – отримання другої дози вакцини, ми не змінювали дні роботи. В Києві, наприклад, щеплення з вихідних перенесли на четвер-п’ятницю. Ми будемо працювати в суботу і в неділю, не зважаючи на свята (20 червня – Трійця), не зважаючи на День медичного працівника (відзначають у третю неділю червня), всі будуть працювати і ми всіх запрошуємо на вакцинацію», - сказала заступниця мера Житомира.


Проєкт рішення виконкому

P.S. Рішення про зміну графіку роботи ухвалили на засіданні виконкому, яке почалося 18 червня о 14:00.

Нагадаємо, 18 червня Марія Місюрова в програмі «Тема дня» розповідала про кампанію з вакцинації проти COVID-19 у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, з 12 червня 2021 року в Житомирі на базі школи №6 запрацював центр вакцинації: за перші два дні роботи щеплення від COVID-19 отримали 1 912 житомирян, з них 1 572 – першу дозу вакцини CoronaVac і 340 – ревакцинацію AstraZeneca.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакцинація щеплення Місюрова  
Матеріали по темі