Фоторепортаж

​ На фестивалі «Майстерня міста» маленькі житомиряни опановували різні професії. Фоторепортаж

24 June 2021, 15:12

У четвер, 24 червня, в Житомирі на Замковій горі відбувся захід «Майстерня міста: Перезавантаження 6.0». Тут були розміщенні локації професій від державних структур. Діти та дорослі спробували себе в ролі рятувальника, поліцейського, кінолога, сапера та медика.

Так, на локації рятувальників діти могли одягнути на себе професійне спорядження, залізти у пожежну машину, роздивитися боєприпаси часів минулих війн та продемонструвати свої знання з правил безпеки.

Поліцейські, кінологи та сапери познайомили малечу з чотирилапими співробітниками, розповіли про свою професію та разом по рації повідомляли водіїв про порушення. Також малеча мала змогу одягнути каску, бронежилет та зробити кілька фото на згадку. А працівники Червоного Хреста навчали дітей надавати першу медичну допомогу.

Не менш цікавими для дітей була і виставка роботів, які підтягувалися, витанцьовували, грали у футбол та сортували пластик.

А у шатері на любителів поезії чекали літературні читання «Обрії душі» та посиденьки із письменниками.

Як повідомляв Житомир.info, «Майстерню міста Житомир – 2020» проводили восени: 21 вересня відбулось офіційне відкриття на головній локації в гідропарку, де облаштували громадський простір «Зелений театр».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Майстерня міста діти професії  
Матеріали по темі