Події

​Вранці в Житомирі чоловік з ознаками наркотичного сп’яніння пропонував патрульним хабаря: поспішав на роботу, де працює водієм маршрутки

9 July 2021, 10:04

Вранці у Житомирі водій, який мав ознаки наркотичного сп’яніння, запропонував патрульним хабар, бо поспішав на роботу, де працює водієм маршрутки.

Про це 9 липня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні зранку за порушення правил дорожнього руху інспектори патрульної поліції на вулиці Михайла Грушевського зупинили автомобіль Peugeot. Під час спілкування з водієм та перевірки документів останнього, патрульні виявили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння. Аби уникнути відповідальності за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп'яніння, громадянин запропонував патрульним неправомірну вигоду. Як пояснив інспекторам чоловік, він поспішав на роботу, де працює водієм маршрутного транспортного засобу», - йдеться у повідомленні.

Від проходження освідування на стан наркотичного сп'яніння чоловік відмовився в присутності двох свідків.

Надалі патрульні здійснили поверхневу перевірку громадянина та виявили 4 згортки з речовинами, ймовірно, наркотичного походження.

«На місце зупинки транспортного засобу патрульні викликали слідчих для фіксації факту надання неправомірної вигоди та вилучення згортків з речовинами, ймовірно, наркотичного походження», - повідомили патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2019 на трасі в Житомирській області патрульні затримали водія маршрутки з ознаками сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка наркотик сп'яніння хабар водій  
Матеріали по темі