Події

​У селі Житомирської області жінка вбила співмешканця, а поліції сказала, що він сам наштрикнувся на косу

12 July 2021, 11:57

У Житомирській області поліцейські розслідують вбивство 60-річного жителя Гришковецької громади.

Про це 12 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«10 липня до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 60-річного чоловіка. Під час роботи поліцейських на місці події з’ясувалось, що співмешканка загиблого нанесла йому смертельне поранення під час раптового конфлікту, однак намагалась приховати цей злочин. Нині жінка затримана», - йдеться у повідомленні.

Про подію уранці 10 липня, близько 9:50, повідомив фельдшер екстреної медичної допомоги, який виїздив на виклик про нібито нещасний випадок.

Усі обставини події на місці перевіряли працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського районного відділу поліції. Так, співмешканка чоловіка стверджувала, що він випадково наштрикнувся на косу й отримав поранення.

Утім огляд місця події, а також характер отриманої загиблим травми вказував на інші обставини.

«Поліцейські попередньо встановили, що незадовго до події чоловік та його 50-річна співмешканка разом розпивали спиртне і між ними виник раптовий конфлікт. У розпалі емоцій жінка ймовірно і завдала опонентові ножове поранення. Її було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України», - повідомили в поліції.

За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі затриманій оголошено про підозру у названому діянні та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 8 липня у селі Буки Луківської громади п’яний чоловік травмував родича під час сварки: сільгоспзнаряддям пошкодив внутрішні органи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство співмешканець ніж коса Гришківці  
Матеріали по темі