Події

​У Новограді-Волинському 9-річний хлопчик отримав вогнепальне поранення спини: дитина в тяжкому стані

12 July 2021, 17:30

У Новограді-Волинському по обіді 12 липня до лікарні чоловік привіз 9-річного хлопчика з вогнепальним пораненням спини. Поліція з’ясовує обставини поранення дитини.

Про це повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«12 липня до лікарні райцентру було доставлено 9-річного хлопчика з попереднім діагнозом наскрізне вогнепальне поранення спини. Нині поліцейські встановлюють обставини події», - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про подію надійшло до поліції о 14:30 від медиків. Відомо, що до лікарні у тяжкому стані дитину доставив 43-річний киянин, попередньо, знайомий батька хлопця.

Пораненого відразу госпіталізували до реанімаційного відділення, де медики надають необхідну допомогу.

«У лікарню негайно виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського районного відділу. Наразі правоохоронці розбираються в обставинах події та встановлюють причетних до травмування дитини», - повідомили правоохоронці.

Також поліцейські шукають очевидців події.


За словами начальника ГУНП в Житомирській області Юрія Олійника, наразі дитина госпіталізована до реанімаційного відділення, хлопчик у тяжкому стані.

Як повідомляв Житомир.info, уранці 4 липня 2021 до лікарні з пораненням живота потрапив 11-річний хлопчик, який гостював у селі Бастова Рудня (колишній Ємільчинський район, нині – Новоград-Волинський). Як з’ясувалось, у нього з пневматичної рушниці під час розваг поцілив 13-річний товариш. Діти стріляли по бляшанках і раптом молодший з товаришів вирішив їх переставити, в цей момент відбувся постріл.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: постріл поранення стрілянина вогнепалне поранення дитина Новоград-Волинський  
Матеріали по темі