Місто

​Виставка українського одягу, виступи гуртів, відкриття пам’ятника захисникам України: у Житомирі на святкування Дня козацтва витратять 180 тис. грн

7 September 2021, 17:49

Управління культури Житомирської міської ради оголосило тендер на проведення у Житомирі «Дня Українського козацтва, Свята Покрови та Дня Захисника України». Очікувана вартість закупівлі - 180 тис. грн.

Про це йдеться у закупівлі, опублікованій 6 вересня на ресурсі ProZorro.

У тендерній документації зазначається, що заходи мають бути організовані 14 жовтня. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

У додатках до тендерної документації зазначається, що переможець тендеру має забезпечити виступ 3-5 гуртів та 2-5 дитячих творчих колективів. Також переможець торгів має організувати встановлення сцени, звукозабезпечення, світлозабезпечення, організувати фотозйомку, відеозйомку та трансляцію фестивалю наживо. Підрядник має забезпечити на святі тематичну фотозону, майстер-класи, художню виставку та виставку українського одягу та інше.

Окрім того, 14 жовтня заплановане відкриття пам'ятного знаку «Захисникам України у війні з російським агресором» з нагоди відзначення Дня захисника України.

Тендерні пропозиції замовник приймає до 22 вересня, аукціон запланований на 23 вересня.

Нагадаємо, у 2020 році масові заходи на Покрову та День захисника України, які відзначають 14 жовтня, вирішили не проводити через карантин.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році Покрову в Житомирі відзначили традиційним весіллям, ярмарком та повстанським рейдом.

Як у 2018 житомиряни відгуляли загальноміське Покровське весілля, можна подивитися тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Покрова День захисника День козацтва сято тендер управління культури  
Матеріали по темі