Фоторепортаж

Проїжджою частиною замість тротуарів: як житомиряни оминають «розкопки» на Театральній. Фоторепортаж

30 September 2021, 13:11

У серпні 2021 року з третьої спроби провели тендер на ремонт тротуару та скверу на вулиці Театральній: договір на 5 млн грн уклали з «Фаворит ОПТ». Демонтажні роботи у сквері почалися 3 вересня, а 6 вересня тут зрізали блакитні ялини і майже всі дерева, які, за словами начальника управління капітального будівництва В’ячеслава Глазунова, були в аварійному стані.

Згідно з тендерною документацією, разом зі сквером, ремонтують ще й частину вулиці Театральної.

Цього тижня тут вже почали вкладати плитку. Наразі, плиткою вже вимощена більша частина скверу та вулиця Театральна (до “Виставкової зали”). Вранці 30 вересня на об’єкті працювало близько двох десятків робітників та одна одиниця техніки: одні вирівнювали тротуар під плитку, інші встановлювали бордюри, огорожі та проводили інші роботи.

З усіх боків території встановлені таблички «Вибачте за тимчасові незручності». На зупинці встановили дерев’яний поміст, щоб люди могли сідати у транспорт, проте пішоходи обходять ділянки з ремонтними роботами прямо по дорозі. Багато хто не доходить до пішохідного переходу та перебігає навпростець, нехтуючи правилами дорожнього рухи й не зважаючи на транспорт, що рухається.

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня 2021 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало угоду з ТОВ «Полісся Міськбуд» на капітальний ремонт території благоустрою скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Михайла Грушевського в Житомирі вартістю 807,7 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер дерево реконструкція Театральна вул.Велика Бердичівська 
Матеріали по темі