Місто

Виконком дозволив чоловіку начальниці управління розмістити в Житомирі ще два рекламних телеекрани

6 October 2021, 12:18

Виконавчий комітет Житомирської міської ради надав дозвіл на розміщення зовнішньої реклами товариству з обмеженою відповідальністю «Сі Ес Ей Груп» за адресами: вул. Михайла Грушевського, 89/97 (на перехресті з вул.Східна); вул. Небесної Сотні, 31/28 (на перехресті з вул.Михайла Грушевського) – відеоекран (телеекран), що стоїть окремо по кожній адресі.

Рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому 6 жовтня.

Загалом за останні пів року зазначена фірма отримала дозволи на розміщення чотирьох рекламних телеекранів, крім зазначених двох рішенням міськвиконкому від 27 травня 2021 року – на вул. Київська, 37 (будівля ЦУМу); рішенням від 4 серпня – на вул. Київська, 20 (будівля «Укртелекому»).

В попередні роки фірма не отримувала дозволи на розміщення рекламних телеекранів.

Нагадаємо, ТОВ «Сі Ес Ей Груп» засноване в квітні 2009 року і належить чоловіку начальниці управління культури Житомирської міської ради Ілони Колодій, яка була призначена на цю посаду 5 лютого 2020 року.

Як повідомляв Житомир.info, першу в Житомирі зовнішню рекламу у вигляді телеекрану дозволили розмістити рішенням виконкому від 9 вересня 2017 року: ТОВ «Ростмедіа.ТВ» на фасаді будинку по вул. Михайлівська, 4. 17 жовтня 2018 року ця ж фірма отримала дозвіл на розміщення телеекрану на будівлі за адресою майдані Житній ринок, 3.

6 грудня 2017 року дозвіл на розміщення телеекрану на фасаді будинку №20 на вулиці Київській отримав ФОП Фарафонов Гліб Русланович. 4 квітня 2018 року Фарафонов отримав дозвіл на розміщення телеекрану на фасаді будівлі по вул.Велика Бердичівська, 15/1, а 21 квітня 2021 року йому дозволили розмістити на вул. Перемоги, 12/1 телеекран та два лайтпостери з улаштуванням зупинки громадського транспорту.

Також дозволи надавалися фірмам для реклами своїх закладів, що знаходяться за вказаними адресами: «Діадема» на вул.Київська, 50 та «Олді-Житомир» на вул.Грушевського, 5.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком реклама телеекран Колодій екран  
Матеріали по темі