Фоторепортаж

​Місяць поточного ремонту тротуарів на Покровській у Житомирі: що зробили та коли закінчать. Фоторепортаж

11 October 2021, 12:40

У Житомирі 8 вересня розпочали ремонт тротуарів по вулиці Покровській (від перехрестя з вулицею Грушевського до перехрестя з вулицею Лесі Українки). На початку року Управління автомобільних шляхів оголошувало тендер на ремонт вулиці Покровської за 7.7 млн грн, в ньому ж і були закладені роботи по ремонту тротуарів.

Спочатку робили ліву сторону (від центру). Зараз тут вже вкладене асфальтне покриття. Потім почали ремонтувати праву сторону. Зранку 11 жовтня тут працює кілька десятків робітників: встановлюють бордюри, насипають землю та проводять інші роботи.

“Максимум ще півтора-два тижні й ця частина тротуарів буде відремонтована. Буде проведений поточний ремонт невеликими картами, оскільки є проблеми з мережами - не встигаємо замінити мережі на ділянках вулиць від Домбровського до Сціборського та замінити колектор на частині від Грушевського до Львівської. Тому вирішили на зиму пройти поточним ремонтом невеликими картами та до кінця будівельного сезону відремонтувати частину тротуару від Грушевського до Лесі Українки та у зворотному напрямку від Лесі Українки до Степана Бендери”, - розповідає заступник міського голови Олександр Шевчук

Що вже встигли зробити по вулиці Покровській та що ще роблять - дивіться у слайдері.

Нагадаємо, у Житомирі завершили ремонт тротуарів на вулицях Хлібній та Святослава Ріхтера, у планах до кінця року відремонтувати пішохідні зони на вул. Шевченка, Тараса Бульби-Боровця, Івана Гонти та Покровській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Покровська тротуар ремонт  
Матеріали по темі