Влада

​Місцева фірма за 6 млн грн розробить проєктну документацію з реконструкції Житомирської обласної дитячої лікарні

26 November 2021, 12:51

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 23 листопада уклав угоду з ТОВ «Будівельний альянс монтажпроект» на розроблення проєктно-кошторисної документації з реконструкції майнового комплексу КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради. Вартість укладеної угоди - 5,990 млн грн.

Про це йдеться в договорі, опублікованому 25 листопада на ресурсі ProZorro.

За умовами договору, роботи з розробки проєктно-кошторисної документації реконструкції майнового комплексу КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня», що розташована в с. Станишівка, Шосе Сквирське, 6, мають бути виконані до 1 квітня 2022 року.

У тендерній документації зазначається, що підрядник має передбачити у проєкті ремонт лікувальних корпусів 1-го, 2-го, 3-го блоків, поліклініки та адміністративно-господарських будівель (харчоблок, господарський блок, гуртожиток, котельня). Проєктними рішеннями мають передбачити утеплення фасадів будівлі, ремонт вхідної групи, заміну віконних та дверних блоків, ремонт покрівлі, заміну ліфтів, ремонт зовнішніх мереж, будівництво вертолітного майданчика, влаштування тротуарів з фігурних елементів мощення та інше.

Також передбачається, що роботи з реконструкції майнового комплексу КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» відбуватимуться у п’ять черг.

Очікувана вартість робіт становила - 6 млн грн. Участь у тендері взяло дві фірми: ТОВ «Будівельний альянс монтажпроект» з пропозицією у 5 млн 590 тис. грн та ПП «Ремводпласт Плюс» з пропозицією у 5 млн 590 тис. 905 грн.

Тендерний комітет знайшов невідповідності у пропозиції ТОВ «Будівельний альянс монтажпроект», однак дозволив їх усунути.

23 листопада департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав угоду з ТОВ «Будівельний альянс монтажпроект».

ТОВ «Будівельний Альянс Монтажпроект» засноване в липні 2018 року в м. Житомирі по вулиці Святослава Ріхтера. Спеціалізується фірма на будівництві житлових та нежитлових приміщень, статутний капітал – 500 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Артем Анатолійович Гамоцький.

Нагадаємо, департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації 6 жовтня 2021 оголосив тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації з реконструкції майнового комплексу КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради, що по вул. Червоного Хреста, 3. Очікувана вартість закупівлі становила 17 млн грн. Перемогу у тендері отримало також ТОВ «Будівельний альянс монтажпроект» з ціновою пропозицією у 16,990 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, ТОВ «Будівельний Альянс Монтажпроект» також виграло тендер на реставраційні роботи в меморіальному будинку-музеї Корольова за 1,032 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обласна дитяча лікарня реконструкція проєкт ремонт  
Матеріали по темі