Місто

​Краєзнавця Георгія Мокрицького нагородили відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром»

24 December 2021, 11:03

Краєзнавець та історик Георгій Мокрицький отримав відзнаку «За заслуги перед містом Житомиром І ступеня».

Відповідне рішення ухвалили на черговій сесії міської ради 24 грудня. Питання розглядали першим, «за» проголосували 34 депутати з 36 присутніх на сесії (всього в міській раді 42 депутати). Зауважимо, що напередодні пленарного засідання начальниця управління по зв’язках з громадськістю міської ради Віра Рачковська-Долгих повідомила, що Георгій Мокрицький перебуває в лікарні у важкому стані.

«Прошу всіх помолитися за здоров’я Георгія Мокрицького. Два інсульти. Лікарі роблять усе можливе. Стан дійсно важкий. Питання винятково у зборі прохань до Бога…. Георгій Павлович забезпечений усім необхідним. Це правда. Лікарям потрібен тільки шанс. Але шанс не від нас….. від Бога….», - написала 23 грудня у Facebook Віра Рачковська-Долгих.

На сесії міської ради мер Сергій Сухомлин підтвердив, що Георгій Мокрицький вже три тижні знаходиться в лікарні, і зараз перебуває у важкому стані.

Нагадаємо, раніше Георгій Мокрицькій вже був нагороджений відзнаками «За заслуги перед містом Житомиром» ІІ та ІІІ ступенів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мокрицький краєзнавець нагорода відзнака мер сесія  
Матеріали по темі