Здоров'я

​Житомирський онкодиспансер за кошти НСЗУ збирається придбати комп'ютерний томограф, очікувана вартість 32 млн грн

17 January 2022, 13:38

Комунальне некомерційне підприємство «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради оголосило тендер на придбання багатозрізового спірального комп’ютерного томографа для сканування всього тіла людини. Очікувана вартість закупівлі - 32 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 30 грудня 2021 року на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, поставити комп'ютерний томограф переможець тендеру має до 31 грудня 2022 року. Джерело фінансування - кошти Національної служби здоров'я України.

Тендерні пропозиції КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» приймає до 31 січня, аукціон запланований на 9 березня 2022 року.

Нагадаємо, у МОЗ назвали медичні заклади Житомирської області, де МРТ і КТ безоплатні для пацієнтів з онкологією, зокрема це і КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2021 департамент регіонального розвитку ОДА оголосив тендер на реконструкцію частини радіологічного відділення КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» з встановленням медичного лінійного прискорювача та комп’ютерного томографа за 19,2 млн грн. У відкритих торгах взяли участь три компанії, однак 10 березня замовник відхилив усі пропозиції. Того ж дня оголосили про нову закупівлю на тих самих умовах. Тендер виграло ТОВ «Альтернатива-В» за 18 млн 696,5 тис. грн. Договір уклали 12 квітня 2021.

18 листопада 2021 року міністру розвитку громад та територій України Олексію Чернишову показали об’єкт президентської програми «Велике будівництво» - реконструкцію будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру по вул. Фещенка-Чопівського, 24/4 в Житомирі.

Наступного дня був оголошений новий тендер, за яким підряднику доплатять ще 10 млн грн на завершення реконструкції онкодиспансеру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: онкодиспансер КТ  
Матеріали по темі