Місто

​У Житомирі вводять «сухий закон» після невдалого експерименту і отримають мобільний госпіталь та станцію очищення води

21 March 2022, 13:53

У Житомирі з 22 березня заборонено продаж слабоалкогольних напоїв. Також місто отримає мобільний госпіталь і станцію очищення води.

Про це відеозверненні 21 березня говорив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Вчора з канадським фондом ми домовились про постачання мобільного госпіталю в Житомир. Також нам буде передана станція по очищенню води, мобільна, автономна, яка в разі чого зможе забезпечувати частину потреб міста чистою питною водою. Також сьогодні провели виконком і рішенням виконкому заборонено із завтрашнього дня продаж слабоалкогольних напоїв. Був експеримент, але не всі наші житомиряни розуміють, що таке війна і особливо військові частково, Тероборона, тому було прийнято рішення – «сухий закон». Все. І людину, яка в магазині під виглядом тероборони чи військового качала свої права, ми вже знайшли, дякую всім. Діти в Австрії, чудовий готель. Дякую посольству Австрії», - зазначив Сергій Сухомлин.


Нагадаємо, з 15 березня у Житомирській області змінили час комендантської години і дозволили продавати слабоалкогольні напої та пиво. 20 березня мер Житомира оприлюднив відео «розборок» за пиво, які влаштував чоловік, що назвався захисником.

Як повідомляв Житомир.info, 9 березня 2022 року був черговий бомбовий удар по Житомиру, згодом мер показав бомбу, яка мала залишити Житомир без води.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин мер алкоголь мобільний госпіталь вода  
Матеріали по темі