Місто

Мер Житомира нагадав про заборону алкоголю в місті та білоруські війська біля українського кордону

21 March 2022, 19:34

У Житомирі з 22 березня заборонений продаж будь-якого алкоголю, міська рада продовжує складати списки дітей з різними захворюваннями для відправлення за кордон, у місті відносно спокійно, але розслаблятися не варто.

Про це у вечірньому зверненні 21 березня сказав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«По-перше, з завтрашнього дня на території міста заборонений продаж будь-яких видів алкогольних напоїв – пиво, вино, будь-що. По-друге, ми (для відправлення за кордон) збираємо дітей, хворих на ДЦП, аутизм, в нас є свої списки, але може хтось приїхав з області, є переселенці – звертайтеся на сайт міської ради, там є телефон, і давайте ці прізвища», - закликав мер Житомира.

Він також зауважив, що крім депутатів, які виїхали з Житомира, є також ті, хто зараз захищає Україну, зокрема – депутат облради Валерій Онопрієнко, у якого сьогодні день народження. Мер також нагадав, що білоруська десантно-штурмова бригада відійшла від українського кордону.

«Це додає трошки оптимізму, але не розслабляємося, бо їм доїхати назад – декілька годин. Але все в нас буде добре, ми сильні», - наголосив Сергій Сухомлин.

Зауважимо, що в день 21 березня в ефірі 24 каналу мер розповідав, що у Житомирі ситуація доволі спокійна, однак вона може ускладнитися.

«В Житомирі відносно спокійно, але вчора в нас було декілька прольотів великих російських безпілотників, тому ми очікуємо сьогодні-завтра вже трошки іншу ситуацію, бо такі події завжди відбуваються напередодні великих обстрілів», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, вдень 21 березня мер повідомив, що рішенням виконкому в Житомирі вводиться «сухий закон», яких забороняє раніше дозволений продаж пива та слабоалкогольних напоїв.

Як повідомляв Житомир.info, з 7:00 20 березня до 7:00 21 березня на території Житомирської області було оголошено 6 повітряних тривог, поліцейські зафіксували 2 факти падіння ракет поблизу м. Житомира та м. Коростишева.

Оперативну інформацію від силових структур України станом на 21 березня 2022 року читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна Сухомлин  
Матеріали по темі