Фоторепортаж

Весняна толока-2022 у житомирському гідропарку. Фоторепортаж

24 March 2022, 12:18

Зранку 24 березня на кінцевій зупинці житомирського гідропарку зібралося близько трьох десятків охочих зробити місто чистішим. З пакетами та рукавичками, люди почали прибирання території відпочинку: пляжі, лісопаркові зони та алеї.

Впродовж години люди продовжували підходити і станом на 11 годину дня до прибирання долучилися близько півсотні містян.

«Тут і добровольці, і наші працівники, і люди з «Супутника» (комунальний дитячий табір – ред.). Я дуже радий, що люди самі відгукнулися і їх так багато! Кілька хлопців приїхали машинами, з лопатами, ношами. Вони сказали, що можуть допомогти фізичною силою, то я відправив їх чистити річку у той парк. Фронт робіт у нас великий, територія велика, потрібно прибрати від сміття, загребти листя, прибираємо почищені дерева на дорослому пляжі», - розповів заступник директора КП «Парк» з паркової роботи гідропарку Олександр Ковальчук.

Люди говорять, що гідропарк найбільш засмічений пляшками, папером та недопалками.

Варто зазначити, що сьогодні весняна толока проходить по всьому місту. Так, на під'їзді до гідропарку узбіччя дороги з самісінького ранку прибирали працівники КП «Житомирводоканал»: вони розповіли, що крім харчового та побутового сміття на узбіччя викидають білизну та гаманці.

Нагадаємо, у Житомирі загальноміська толока триватиме впродовж 24-26 березня 2022 року, до неї активно долучилися ОСББ міста, які організували мешканців для прибирання прибудинкових територій, парків та скверів біля будинків. Міська рада запрошувала житомирян на першу весняну толоку 24 березня, щоб прибрати три частини міста.

Оперативну інформацію щодо війни українців з російськими окупантами станом на 24 березня 2022 року читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, вчителі, учні та небайдужі люди 19 березня 2022 року влаштували толоку біля зруйнованого ворожим авіаударом ліцею № 25 у Житомирі: розбирали руїни та прибирають скло, цеглу і сміття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: толока гідропарк прибирання  
Матеріали по темі