Фоторепортаж

У Житомирі влаштували толоку біля зруйнованого ліцею № 25. Фоторепортаж

19 March 2022, 14:57

Вчителі, учні та небайдужі люди 19 березня влаштували толоку біля зруйнованого ліцею № 25 у Житомирі. Вони розбирають руїни та прибирають скло, цеглу та сміття.

«Сьогодні толока. Мер попрохав людей прибрати місто, влаштувати толоку. І ми вийшли. Нас багато. Зібралися через соціальні мережі. Тут не лише вчителі. У соцмережах було більше 400 відгуків охочих прийти. Навіть із-за кордону люди писали. Чоловіки, жінки, молодь – всі прийшли. З 10-ї години всі працюють. От що значить колективна відповідальність», – розповів учитель історії та правознавства ліцею Сергій Козлов.

Варто зазначити, що сьогодні це не єдина толока у місті – деякі організації та ОСББ та влаштували весняне прибирання біля своїх приміщень.

Нагадаємо, у відеозверненні 17 березня міський голова Сергій Сухомлин запросив житомирян на толоку, аби разом навести лад у місті.

Як повідомляв Житомир.info, приблизно о 8 ранку 4 березня в центрі Житомира російські окупанти обстріляли з повітря школу. Рятувальники евакуювали зі зруйнованої будівлі ліцею № 25 на Малій Бердичівській 5 людей. Повідомлялося, що, за попередніми даними, внаслідок потрапляння боєприпасу жертв і постраждалих немає. Відео наслідків авіаудару по ліцею – тут. За фактом обстрілу російськими окупантами ліцею № 25 прокуратура розпочала розслідування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: толока прибирання ліцей ліцей №25  
Матеріали по темі