Фоторепортаж

На бульварі у Житомирі дітей вчили малювати квіти для мам. Фоторепортаж

5 May 2022, 16:16

Вдень 5 травня на Новому бульварі у Житомирі організували майстер-класи для дітей. З нагоди Дня матері (відзначається у другу неділю травня, цьогоріч – 8 травня) юні художники вчилися малювати квіти, орнаменти та птахів, щоби потім подарувати свої роботи матусям.

«Вже третій тиждень поспіль для підвищення емоційного стану дітей проводимо подібні заходи. Ми хочемо подарувати їм дитинство, не зважаючи на ситуацію, яка склалася в країні. Сьогодні розпочався цикл майстер-класів до Дня матері. Усі майстер-класи безкоштовні, матеріали для роботи надаються. Привести своїх дітей можуть усі охочі, але потрібно заздалегідь реєструватися. На сьогоднішні майстер-класи за перші 15 хвилин реєстрації зареєструвалося близько 90 дітей. Інформацію про заплановані майстер-класи ми викладаємо на порталі ОМІ та на сайті Житомирської міської ради», – розповідає начальниця управління культури Ілона Колодій.

Вона запевняє, що приходити на майстер-класи безпечно, а у разі небезпеки викладачі відводять дітей в укриття.

Нагадаємо, перед Великоднем-2022 у Житомирі проводили майстер-клас з розпису шоколадних яєць.

Як у Житомирі проводили майстер-класи з виготовлення авторських листівок для українських захисників, дивіться у фоторепортажі від 4 квітня 2022 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майстер-клас День матері Новий бульвар  
Матеріали по темі