Події

Рятувальники в Бердичеві під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка, а у Житомирі та районі гасили палаючі гаражі

21 May 2022, 15:53

Рятувальники 20 травня області 12 разів залучалися на гасіння пожеж різнопланового характеру, на жаль, без жертв не обійшлося.

Про це повідомляє головне управління ДСНС у Житомирській області.

«В м. Бердичів бійці ДСНС ліквідували загоряння в квартирі багатоповерхівки. Під час гасіння в кімнаті на дивані вони виявили 61-річного власника без ознак життя. Ймовірною причиною його загибелі стала необережність під час куріння. Вогнем знищено домашнє майно в кімнаті на площі 12 кв. м. В с. Данилівка Житомирського району та в обласному центрі бійці ДСНС ліквідували загоряння 2 приватних цегляних гаражів. У першому випадку вогнем знищено покрівлю та пошкоджено 2 легкових автомобілі. Вдалося запобігти поширенню полум’я на розташовані поруч житловий будинок та господарчу споруду. В другому ж – дах та майно в середині», - йдеться у повідомленні.

Також упродовж доби рятувальниками області ліквідовано 8 пожеж сухої рослинності та сміття на загальній площі понад 12 га.

Наразі остаточні обставини усіх надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 13 травня 2022 року в селі Більківці Коростишівської територіальної громади Житомирського району виникла пожежа у житловому будинку, внаслідок події загинув 31-річний чоловік

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа загиблий гараж  
Матеріали по темі