Влада

У Житомирській ОВА представили нового начальника відділу цифрового розвитку

16 June 2022, 18:28

Під головуванням начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка 15 червня відбулася апаратна нарада, під час якої розглядали основні питання функціонування ОВА в умовах воєнного стану, перспективні напрямки роботи та пріоритетні завдання на найближчий час. Також Бунечко представив нового начальника відділу цифрового розвитку.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної військової адміністрації.

«Віталій Бунечко представив новопризначеного начальника відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації Житомирської ОВА Костянтина Лопушанського, розпорядження про призначення якого Віталій Бунечко підписав 15 червня відповідно до порядку у період дії воєнного стану», – йдеться у повідомленні.

Також начальник облвійськадміністрації представив нового радника голови патронатної служби апарату ОВА — ним став Юрій Руденко.

В ОДА нагадують, що розпорядженням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка від 7 червня 2022 року начальником Служби у справах дітей призначено Ганну Лужко.

А розпорядженнями Віталія Бунечка від 27 травня 2022 року призначено начальником управління культури та туризму Анатолія Душка, а начальником управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Сергія Козловця.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації від 1 червня 2021 на посаду начальника відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації була призначена Інна Кацімон. Інтерв’ю з Інною Кацімон – тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА ОВА цифровізація відділ призначення діджиталізація Лопушанський  
Матеріали по темі