Події

До суду скерували справу 56-річного житомирянина, який через ревнощі вилив кислоту в обличчя своєму суперникові

29 June 2022, 10:51

У січні 2022 року 56-річний житомирянин через ревнощі облив суперника хімічною речовиною, внаслідок чого той отримав тяжкі травми обличчя та очей. 27 червня правоохоронці завершили розслідування та скерували до суду обвинувальний акт.

Про це 29 червня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Події відбувалися у січні. Того дня до поліції надійшло повідомлення лікарів щодо госпіталізації 45-річного жителя Тетерівської громади. Медики діагностували у чоловіка хімічні опіки обличчя й рогівки очей. Під час досудового розслідування поліцейські встановили причетність 56-річного житомирянина до травмування потерпілого. Чоловік визнав свою провину та розповів, що мотивом такого вчинку стали ревнощі. Того вечора він приїхав до с. Денишів, дочекався суперника біля його будинку і вилив в обличчя хімічну речовину, що привіз із собою», - йдеться у повідомленні.

Експерти після проведення низки досліджень встановили, що тілесні ушкодження потерпілому були спричинені певною кислотою та кваліфікували їх як тяжкі.

Правоохоронці повідомили житомирянину про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 ККУ: умисне тяжке тілесне ушкодження. 27 червня, після проведення всіх необхідних процесуальних дій, обвинувальний акт було скеровано до суду.

Відповідно до чинного законодавства обвинуваченому може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, 7 листопада 2021 року у селі Добринь Іршанської громади застілля для чоловіків закінчилося конфліктом через ревнощі, до лікарні з пораненням госпіталізували 28-річного чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 20 червня 2021 року у с. Стрижівка (колишній Коростишівський район) між місцевими жителями виник конфлікт, чоловік через ревнощі поранив двох односельчан.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція обвинувальний акт ревнощі кислота травмування 
Матеріали по темі