Події

У Житомирі на Індустріальній рятувальники гасили пожежу в гаражному кооперативі, яку спричинила викинута у смітник цигарка

29 June 2022, 13:20

У Житомирі загорівся гаражний кооператив: вогонь знищив дерев’яний гараж та пошкодив внутрішнє оздоблення в сусідньому гаражі.

Про це 29 червня повідомила пресслужба ГУ ДСНС в житомирській області.

«Учора у Житомирі наші хлопці залучались на ліквідацію пожежі гаражів в одному із кооперативів. Там зайнявся дерев’яний гаражі. Впритул до нього стояв ще один гараж, на який поширився вогонь. До ліквідації пожежі було залучено два відділення рятувальників. Вогонь знищив дерев’яний гараж та пошкодив внутрішнє оздоблення в сусідньому гаражі. Однак бійцям ДСНС вдалось запобігти перекиданню вогню на інші сусідні гаражі», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що невідома особа не загасила палаючу цигарку і викинула її в смітник, який знаходився поруч із гаражем. Остаточна причина займання наразі встановлюється.

У пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області у коментарі Житомир.info уточнили, що пожежа сталася на вулиці Індустріальній.

Нагадаємо, 27 червня у Житомирі на території приватного домоволодіння горіли господарчі будівлі.

Як повідомляв Житомир.info, 20 червня 2022 року у селищі Новоград-Волинського району на території приватного домогосподарства сталася пожежа: вогнем знищено два автомобілі, дахи гаража та літньої кухні, а також покрівлі сусідської літньої кухні і господарської споруди на загальній площі близько 150 кв. м.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа рятувальники гараж Індустріальна 
Матеріали по темі