Події

Неподалік одного із сіл Житомирської області Peugeot в’їхав у кам’яний блок, водій загинув

4 July 2022, 10:57

Пізно ввечері 3 липня неподалік одного із сіл Коростишівської громади Житомирської області легковий автомобіль в’їхав у кам’яний блок. Водій, житель Глибочицької громади, загинув на місці.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 липня близько 22:40 год. на під’їзній дорозі до села Колодязьки Коростишівської громади.

«Попередньо, водій автомобіля Peugeot, 41-річний житель Житомирського району, рухаючись у напрямку села Колодязьок, не впорався з керуванням, та здійснив зіткнення з кам’яним блоком», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водій від отриманих травм загинув на місці події.

Нині слідчі з’ясовують всі обставини автопригоди у рамках розпочатого кримінального провадження. Досудове розслідування проводиться за ознаками кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 3 липня 2021 року біля села Кам’янка Житомирського району автомобіль Toyota врізалася у бетонний блок. На місце події приїжджала бригада швидкої медичної допомоги. Однак водій та пасажири відмовилися від госпіталізації, адже травм не отримали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія кам’яний блок  
Матеріали по темі