Фоторепортаж

Житомир зі смаком «Слави України» та чайовими на святкування Дня Перемоги. Фоторепортаж

11 July 2022, 13:28

Житомир – місто, де можна посмакувати «Славою України», місто, яке з кожним місяцем стає все патріотичнішим.

Якщо наприкінці квітня тут чайові у кав'ярнях збирали "на Байрактар", то зараз вже «на кілера» та «на святкування Дня Перемоги».

В асортименті магазинів найпопулярніші товари з патріотичною символікою: одяг, посуд та інші предмети побуту з патріотичними малюнками. За словами продавців, на полицях вони надовго не затримуються.

Капоти машин та фасади магазинів тут «одягають» у вишиванки, а на будівлях щомісяця з'являються нові патріотичні мурали.

Вулиці міста просто заполонили рекламні борди з патріотичною тематикою.

На зупинках в околицях досі зняті таблички з назвами сіл та міст, проте винахідливі люди змінили їх патріотичними фразами.

Державні прапори у Житомирі можна побачити не лише на державних установах – навіть на стовпах, приватних машинах, кав'ярнях, сходах люди вивішують синьо-жовті прапори.

У Житомирі часто можна зустріти і випадкові поєднання жовтого та блакитного. Тому Житомир – просто ідеальне місто, щоб підтримати український проєкт I See UA Flag, який створили чотири місяці тому в мережі Instagram. Тут збирають фото з усіх куточків світу, де тільки помічають поєднання кольорів українського прапору, щоб привернути увагу світу до війни в Україні.

Яким був патріотичний Житомир наприкінці квітня 2022 року, дивіться у фоторепортажі

Як повідомляв Житомир.info, 28 лютого 2022 року в Житомирі з’явилися білборди з крилатою фразою прикордонників з остова Зміїний, на честь якої в квітні Укрпошта виготовила марку та конверт. 17 березня 2022 року мер Житомира у вечірньому зверненні просив рекламні агентства прибрати зовнішню рекламу з ненормативною лексикою, бо багато житомирян цим обурюються. Станом на 22 березня в Житомирі ще була зовнішня реклама з напрямком руху «руського корабля», але деякі білборди з цією фразою вже були демонтовані, також багато рекламних конструкцій в обласному центрі стоять порожні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патріотизм прапор  
Матеріали по темі