Місто

Результат матчу ФК «Полісся» – ФСК «Маріуполь» і зустріч уболівальників з президентом житомирського клубу та боксером Олександром Усиком

10 September 2022, 18:26

У суботу 10 вересня, у Житомирі відбувся перший домашній матч для ФК «Полісся» у цьому сезоні. У третьому турі чемпіонату України серед команд Першої ліги «поліські вовки» грали із ФСК «Маріуполь».

Результат потішив уболівальників житомирського «Полісся»: матч закінчився рахунком 4:2.

З Facebook-сторінки ФК «Полісся»

А одразу після гри у броварні «Шульц», де була організована фан-зона, відбулася зустріч президента футбольного клубу «Полісся» Геннадія Буткевича та чемпіона світу з боксу Олександра Усика з уболівальниками.


Житомир.info вів пряму трансляцію матчу

Детальніше про зустріч президент футбольного клубу Геннадія Буткевича та Чемпіона світу з боксу Олександра Усика із вболівальниками команди Житомир.info розповіли у пресслужбі ФК «Полісся».

«Побачивши атмосферу в пабі, я був приємно вражений, наскільки люди підтримують команду. Попри те, що на трибунах сьогодні було тихо, я певен, що футболісти відчували підтримку всіх вболівальників, які зібрались тут. В такі моменти дуже гостро розумієш ми любимо футбол і продовжуємо його розвивати навіть в умовах повномасштабної війни. Звісно, все це можливо завдяки нашим героям у лавах ЗСУ, які захищають кожний метр нашої землі», – сказав президент футбольного клубу «Полісся» Геннадій Буткевич.

Взимку Олександр Усик приєднався до команди «Полісся» на тренувальних зборах у Туреччині. Між тим, навіть виходив на поле у ролі нападника у матчах товариського турніру Winter Cup. Тож боксер завітав до Житомира не просто подивитися футбол, а фактично підтримати своїх.

«Я був радий побачити хлопців і щиро вболівав за команду, оскільки вона насправді стала мені близькою. Приємно бачити, що житомиряни так підтримують «Полісся» тут, у пабі-бомбосховищі, бо через війну вони не можуть зробити це на трибунах», – поділився враженнями від зустрічі Усик.

Крім того, під час зустрічі гравці «Полісся» спільно з Олександром Усиком підписали фірмову футболку для житомирської 95-ї десантно-штурмової бригади. Її разом із необхідними на фронті речами, зокрема, автомобілями, генераторами та радіостанціями, ФК найближчим часом передасть військовим на бойові позиції.

Нагадаємо, за час повномасштабної війни броварня «Шульц» не раз ставала локацією різних культурних подій. Так, скажімо, 20 травня у «Шульці» відбувся благодійний концерт гурту ZERNО, а 28 травня там пройшов концерт житомирського гурту «Gar4ica» на підтримку ЗСУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол матч "Полісся" "Маріуполь" Шульц  
Матеріали по темі