Місто

Комунальники пояснили, чому вранці 7 листопада в Житомирі було ввімкнене вуличне освітлення

7 November 2022, 10:56

Вуличне освітлення навіть удень: 7 листопада в різних мікрорайонах Житомира були ввімкнені ліхтарі, хоча потреби в цьому не було.

З наріканням на неощадливе використання електроенергії до редакції Житомир.info звернулися житомиряни. Скарги почали надходити близько 9-ї години.

«Про яку можна говорити економію світла, як тут таке. Світло ввімкнено по на проспекті Миру 15, перехрестя проспекту Незалежності, провулок, де Руське кладовище, міст, де "Епіцентр"», – написала Тетяна на електронну адресу редакції.

Чому вуличне освітлення не вимкнули після світанку, Житомир.info запитав у директора комунального підприємства «Електричних мереж зовнішнього освітлення "Міськсвітло"» Сергія Ковальчука.

«У нас світло вмикається і вимикається за графіком. Річ у тім, що у нас на роботі відбувся технічний збій, саме на сервері, де подається команда на вмикання/вимикання. Ми у ручному режимі місто виключили і зараз розбираємося з причинами: чому так сталося, чому не пішов сигнал», – пояснив Сергій Ковальчук.

Нагадаємо, 26 жовтня міська рада інформувала, що задля безпеки у Житомирі вмикатимуть вуличне освітлення у вечірні й ранкові години.

Як повідомляв Житомир.info, 26 жовтня 2022 року муніципальна інспекція влаштувала рейд у Житомирі, аби перевірити, чи всі підприємці дослухалися до заклику вимкнути вивіски та рекламу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освітлення вуличне освітлення електроенергія електромережа економія Міськсвітло Ковальчук  
Матеріали по темі