Події

В Житомирі масштабна ДТП на Чуднівському мосту, рух ускладнений (доповнено)

21 November 2022, 14:51

В Житомирі 21 листопада після 14:00 сталася масштабна ДТП на Чуднівському мосту.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На в’їзді на Чуднівський міст з боку гідропарку зіштовхнулися кілька автомобілів, в результаті ДТП дорога перегороджена, проїхати неможливо, краще об'їжджати», - розповіли читачі.

В патрульній поліції поки немає інформації про наслідки ДТП та постраждалих внаслідок зіткнення.

Заступник мера Житомира Олександр Шевчук в коментарі Житомир.info запевнив, що мости у місті неодноразово посипалися протиожеледною сумішшю.

«Вночі на дорогах міста працювало 8-10 одиниць спецтехніки. З 5-ї ранку додали ще 8 одиниць. Зараз дороги посипають 5 одиниць техніки. Вночі працюватиме 10-12 спецавтомобілів. За ніч використовуємо від 146 до 240 тонн піскосуміші. Мости посипаються першочергово», – зазначив Олександр Шевчук.

Доповнення: патрульна поліція о 15:15 оприлюднила інформацію про ДТП та відео події.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою без потерпілих, що сталася на вулиці Чуднівській, рух транспорту ускладнений. На місці події працюють екіпажі патрульних. Плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 21 листопада 2022 року на дорогах державного значення у Житомирській області працювало близько 30 одиниць спецтехніки, яка розчищала шляхи від снігу і розподіляла протиожеледну суміш.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП міст Шевчук дорога ожеледиця  
Матеріали по темі