Події

У Житомирській області негода знеструмила понад 20 населених пунктів, рятувальники 6 разів виїжджали прибирати повалені дерева

22 November 2022, 11:36

У Житомирській області рятувальники ліквідовують наслідки зимової негоди: за минулу добу, 21 листопада, витягли із заметів майже півтора десятка автомобілів, прибрали з доріг повалені дерева.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«21 листопада о 18:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Звягельському районі необхідна допомога по вилученню зі снігових заметів вантажівок. Пригоди на дорозі сталися поблизу сіл Кущове та Наталівка, а також самого м. Звягель. Бійці ДСНС за допомогою тросу вивільнили зі снігових пасток на цих ділянках три вантажні автомобілі», – розповідає пресслужба ГУ ДСНС.

Загалом упродовж минулої доби рятувальники 6 разів виїжджали для надання допомоги водіям на засніжених дорогах області. Відбуксирували 14 транспортних засобів, серед яких: вантажівки, легковики та маршрутний автобус.

Також 21 листопада бійці ДСНС 6 разів прибирали повалені негодою дерева на дорогах області. 11 дерев рятувальники порозрізали та прибрали з автошляхів Житомирщини упродовж доби.

Крім того, внаслідок спрацювання автоматики та складних погодних умов, спричинених сильним снігом, від електропостачання відключено 12 ліній, з них 6 частково, 146 трансформаторних підстанцій та 22 населених пункти на території області.

Нагадаємо, станом на 21:00 год. 21 листопада бійці ДСНС у Житомирській області витягли зі снігових пасток 6 машин. Зокрема, на Троянівському мосту в Житомирі відбуксирували маршрутку, дві вантажівки та легковик. А в напрямку міста Чуднів тимчасово був заблокований рух: на автошлях упали дерева, що спричинило ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж робочого тижня 21-25 листопада 2022 року в Житомирі та області утримається зимова погода: нічний мороз змінюватиметься незначним денним «плюсом», майже щодня будуть опади у вигляді снігу або дощу, на дорогах ожеледиця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода негода сніг снігопад циклон ДСНС рятувальник дерево знеструмлення  
Матеріали по темі