Місто

Ситуація в Житомирі на ранок 24 листопада: світло і вода є, майже всі котельні працюють

24 November 2022, 09:11

Ситуація в Житомирі на ранок 24 листопада стабілізувалася.

Про це повідомляє Житомирська міська рада.

«Фактично всі котельні міста працюють, здійснюється подача тепла. Напруга з’явилась. Енергетики працювали всю ніч, процедура запуску котелень складна: їх перезапускали по 3-4 рази. Поки НЕ запустили лише 3 котельні: Київська, 71; Паровозний, 24; Гонти, 2. Зараз тепловики працюють над відновленням гідравлічного режиму для належної подачі тепла в оселі. Вода: всі три підйоми в Житомирі працюють. Поки ситуація стабільна, тому підвозу води не буде», - йдеться у повідомленні.

Також міська влада запевняє, що комунальники посипають дороги.

«Всю ніч комунальники працювали, продовжують посипати дороги й зараз. Зважайте, будь ласка, на те, що був дощ. Служби роблять все можливе, невпинно працюють, але є погодні умови», - наголошують в міській раді.

Водночас водоканал повідомляє, що станом на 8:30 з водопостачанням 85% житомирян.

Нагадаємо, в Житомирі 23 листопада після 19:00 почали відновлювати електропостачання, які відключили після 14:30 після масованих ракетних ударів російських окупантів по інфраструктурних об’єктах в різних регіонах України. Житомиряни приходили в «Пункти незламності», щоб погрітися і підзарядити телефони, адреси пунктів незламності у Житомирі та селі Вереси дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 24 листопада 2022 року ліцеї та садочки працюватимуть, але у разі відсутності електропостачання дитячі садки лише в режимі короткострокового перебування в світлу пору доби. Водоканал обіцяв організувати підвіз води, якщо на ранок 24 листопада у Житомирі не вдасться відновити водопостачання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електроенергія водоканал електропостачання котельня 
Матеріали по темі