Події

Кинувся в будинок у вогні, бо думав, що там лишилася сестра: на пожежі у Житомирській області хлопець отримав опіки

26 November 2022, 18:15

У селі Пояски Олевської територіальної громади Коростенського району 25 листопада горів приватний житловий будинок. Під час пожежі отримав опіки 21-річний хлопець: він кинувся в оселю, що палала, бо думав, що там лишилася молодша сестра.

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про пожежу до Служби порятунку «101» надійшло о 12:45 год. 25 листопада. Про подію сповістили сусіди, господарів вдома не було. На момент прибуття бійців ДСНС палав дах оселі, веранда та одна з кімнат будинку.

Безперебійну подачу води організували з місцевого ставка, що розташований на відстані 30 м. На ліквідацію пожежі вогнеборцям знадобилося дві з половиною години.

«Під час події травмувався 21-річний син господарки, який подумав, що всередині будинку залишилася молодша сестра. Ризикуючи власним життям, він кинувся шукати сестру у палаючу будівлю. Але вона ще раніше покинула оселю. Юнака госпіталізували до лікарні м. Олевськ із попереднім діагнозом «опіки 2-3 ступенів обличчя та кистей», – розповідають у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Ймовірно, займання сталося через коротке замикання електромережі, але остаточну причину встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 19 листопада 2022 року у Бердичеві сталася пожежа у квартирі. Рятувальники вивели з помешкання ледве притомного 32-річного господаря. Попередньо, медики діагностували у потерпілого отруєння продуктами горіння та опік обличчя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок Олевська громада опік  
Матеріали по темі