Події

У Бердичеві під час пожежі у підвалі дев’ятиповерхівки врятували 48-річного безхатька: чоловік отримав опіки

9 December 2022, 13:44

Учора ввечері, 8 грудня, в м. Бердичів під час пожежі у підвалі дев’ятиповерхового житловому будинку вогнеборці врятували людину.

Про це 9 грудня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що всередині спостерігається сильна задимленість. Під час проведення розвідки в підвалі ланкою газодимозахисної служби був виявлений 48-річний чоловік. Рятувальники вивели його на свіже повітря та передали медикам. З’ясувалося, що він отримав опіки обличчя та рук, тому його було госпіталізовано до лікувального закладу. Зусиллями двох відділень рятувальників за дві години пожежу вдалося повністю ліквідувати. Вогонь знищив матраци, що лежали на підлозі, та сміття на площі 9 кв. м, пошкодив електрощитову», - йдеться в повідомленні.

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння.

Нагадаємо, 6 грудня у селі Новина Ушомирської територіальної громади Коростенського району горів будинок. Сусіди через вікно витягли на вулицю господаря оселі, проте врятувати чоловіка не вдалося. За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня 2022 року в мікрорайоні Крошня в Житомирі сталася пожежа у квартирі дев’ятиповерхівки, під час ліквідації пожежники врятували 39 річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник врятований підвал багатоповерхівка безхатько 
Матеріали по темі