Фоторепортаж

Діалоги тварин, зграя величезних комарів та жаб'ячий бадмінтон - у житомирському театрі влаштують «Ніч чудасії» юним глядачам. Фоторепортаж

16 December 2022, 12:47

Щоденні кількагодинні репетиції акторів, заняття з вокалу та хореографії, робота бутафорського, перукарського, костюмерного та декораційного цехів - у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги вже кілька місяців триває робота над новою святковою виставою для юних глядачів «Ніч чудасії».

Прем'єра вистави відбудеться 23 грудня і показуватимуть її щодня о 12:00 до Нового року.

Виставу поставила головний режисер Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги Наталія Тімошкіна за п’єсою Аркадія Гарцмана та Ігора Шуба «Як опудало одружитися захотіло».

«Наша казка буде цікавою і маленьким дітям, і старшим діям, і навіть дорослим, бо ж батьки приходять з дітьми, і вони теж мають отримати задоволення. Сюжет - простий для всіх. Ми боремося за своє щастя. Я б не хотіла, щоб казку сприймали через призму війни. Наші герої виборюють щастя в коханні. Але це українські герої, українська казка і в кінці перемагає добро, кохання і любов. Казка сучасна, яскрава, цікава, пригодницька. Це казка - мюзикл з танцями та піснями. Дай боже, щоб нам нічого не завадило, адже під час тривог ми не можемо працювати, але ми віримо в ЗСУ і сподіваємося, що прем'єра відбудеться вчасно», - розповіла Наталія Тімошкіна

Працівники декораційного та бутафорського цехів погоджуються трішки привідкривати таємницю залаштунків і показують елементи костюмів та декокорацій. Розповідають, що створюють візуальне оформлення з позитивним настороєм, який передасться і акторам, і глядачам.

Нагадаємо, 22 вересня Житомирський обласний академічний музично-драматичний театр анонсував відкриття 79 театрального сезону, 1 жовтня о 19:00 він розпочнеться драмою «Украдене щастя».

Як готувався драмтеатр до відкриття цьогорічного сезону дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, з 28 квітня 2022 року Житомирський академічний музично-драматичний театр ім. Івана Кочерги відновив свою роботу. Перші за період війни спектаклі були благодійними.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: драмтеатр вистава "Ніч чудасії" Тімошкіна 
Матеріали по темі