Суспільство

Ще у двох містах Житомирської області на вокзалах облаштували «Пункти незламності»

9 January 2023, 18:08

На Житомирщині працюють вже чотири «Пункти незламності» у приміщеннях залізничних вокзалів.

Про це 9 січня повідомила пресслужба Житомирської обласної військової адміністрації з посиланням на інформацію департаменту соціального захисту ОВА.

«На території області працюють вже 4 Пункти незламності у приміщеннях залізничних вокзалів, зокрема у м. Бердичів, у м. Коростень та 2 у м. Житомир», – йдеться у повідомленні.

В ОВА нагадують, що у випадку довготривалих відключень електроенергії, кожен може прийти в «Пункт незламності», аби зарядити свої гаджети, зігрітися та скористатися інтернетом.

Загалом у закладах на Житомирщині діє 306 «Пунктів незламності» (без врахування пунктів відповідального бізнесу та ДСНС).

Як у Житомирі працюють мобільні «Пункти незламності», дивіться у фоторепортажі за 29 грудня 2022 року

Нагадаємо, на залізничному вокзалі у Житомирі (майдан Привокзальний, 3) працює два «Пункти незламності».

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 23 листопада 2022 року житомиряни грілися та заряджали гаджети в «Пунктах незламності», В одному з таких пунктів люди були і вранці 24 листопада. Адреси пунктів незламності у Житомирі та селі Вереси дивіться тут. 25 листопада обласна військова адміністрація нагадувала адреси більш ніж 300 «Пунктів незламності», які є на території області, та просила інформувати про можливі проблеми у роботі цих пунктів за телефоном: 067 499-29-16.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пункт незламності пункт обігріву залізничний вокзал  
Матеріали по темі