Події

У селищі Житомирської області на пожежі врятували дворічну дитину, її госпіталізували з опіком живота

14 January 2023, 12:33

Увечері 13 січня у селищі Нова Борова Житомирського району загорівся приватний будинок. Вогнеборці, які прибули на виклик, врятували дворічне маля. Дитина госпіталізована з опіком живота.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Житомирській області.

Сповіщення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в смт Нова Борова до Служби порятунку «101» надійшло о 20:03 год.

«Першими на гасіння прибули 2 відділення місцевої пожежної охорони. Завдяки їх оперативності, у ході гасіння, вогнеборці врятували дворічну дитину, яку з опіком живота госпіталізовано до Хорошівської лікарні», – йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце виклику, бійці ДСНС встановили, що частково горить покрівля та майно всередині будинку. Спільними зусиллями чотирьох рятувальних відділень пожежу локалізували о 20:34 та ліквідували о 20:48. Вогонь знищив 18 кв.м покрівлі та домашні речі в кімнатах.

За попередньою версією, займання могло статися через порушення правил експлуатації пічного опалення. Остаточну причину наразі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 9 січня 2023 року в Коростені на пожежі у квартирі п’ятиповерхівки вогнеборці врятували 52-річного чоловіка, якого виявили непритомного на підлозі в задимленому приміщенні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Нова Борова дитина  
Матеріали по темі