Місто

У Житомирі попрощалися з двома захисниками, які загинули на Сході

17 January 2023, 15:04

У Житомирі в останню путь провели Миколу Кондратюка та Андрія Забродського, які загинули у бою з російськими окупантами на Сході.

Про це 17 січня повідомляє Житомирська міська рада.

Кондратюк Микола Павлович (03.03.1979 — 09.01.2023)

Народився у Житомирі. Закінчив ЗОШ №3 та Житомирський технологічний коледж. Навчався в Національному університеті фізичного виховання і спорту України. Працював і навчався в Поліському Національному університеті. Микола Павлович присвятив своє життя навчанню дітей та студентів танцювальному мистецтву. Неодноразово брав участь та займав призові місця у змаганнях із танцювального спорту на всеукраїнському рівні. Останні роки працював учителем фізичного виховання у Житомирському міському ліцеї №23. Із початком повномасштабної російської агресії добровільно став на захист України в лавах ЗСУ. Загинув, виконуюче бойове завдання на Сході України.

Фото з Facebook-сторінки ліцею № 23

Забродський Андрій Михайлович (13.12.1998 — 09.01.2023)

Народився у Житомирі, закінчив ЗОШ №22, здобув спеціальність учителя історії в ЖДУ ім. Івана Франка. У мирному житті працював водієм Із початком повномасштабної агресії росії добровільно став на захист України в лавах однієї із десантно-штурмових військ ЗСУ. Андрій Михайлович загинув у бою з російськими окупантами, захищаючи східні рубежі України.

Нагадаємо, 16 січня у Житомирі в останню путь провели бійця Віталія Пивоварова, який загинув на Донеччині.

Як повідомляв Житомир.info, 12 січня 2023 року у Житомирі попрощалися з бійцем Олегом Топольницьким, який загинув у Донецькій області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель загиблий прощання поховання військове кладовище Кондратюк Забродський 
Матеріали по темі