Події

Неподалік Житомира під колеса автомобіля потрапила жінка з двома дітьми

3 February 2023, 09:31

Уранці 3 лютого у селі Станишівка, що неподалік Житомира, трапилася ДТП за участю трьох пішоходів – жінки і двох дітей.

Про це близько 9:00 год. 3 лютого Житомир.info повідомив читач

«У Станишівці годину тому на трасі машина збила матір і двох дітей. Попередньо, всі троє в лікарні», – розповів читач.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info підтвердили інформацію про ДТП. За попередніми відомостями, в автопригоді постраждав хлопчик, 2012 року народження, дівчинка, 2014 року народження, та їхня мати, 1991 року народження. Всі троє перебувають у лікарні. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються.

У пресслужбі ГУ Національної поліції у Житомирській області Житомир.info розповіли деякі подробиці події.

«Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Житомир – Сквира, поблизу кафе, надійшло близько 8-ї години ранку. Попередньо, водій, 1996 року народження, керуючи автомобілем Chevrolet Niva, на нерегульованому пішохідному переході травмував жінку, 1991 року народження, і двох дітей, 2012 та 2014 років народження. Жінка доставлена до обласної лікарні, діти – до дитячої. Усім надається необхідна медична допомога. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події», – розповіла речниця ГУНП Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 23 січня 2023 року на вулиці Київській у Житомирі 39-річна містянка потрапила під колеса легковика та опинилася в лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід Станишівка  
Матеріали по темі